6 Aralık 2015 Pazar

Bonelli İle Lezetli Tadımlar






Herkese merhaba :) 05.12.2015 tarihinde katıldığımız " Bonelli İle Lezzetli Tadımlar Etkinliği"ni sizlerle de paylaşmak istedik.

Bonelli 9 yıl önce kurulmuş ve şu an Türkiye'de 73 şubesi bulunan, günün her saati taze ve sıcak yiyeceklerle bizi buluşturan çok değerli bir firma. Etkinlikle birlikte yakından değerlendirebildiğimiz bir çok çeşit oldu. Hadi başlayalım :)

İlk olarak Bonelli'nin birbirinden lezzetli ekmeklerini tattık. Ne kadar farklı olabilir demeyin, bir çok çeşit mevcut burada.


Zeytinli Ciabatta : Doğal nohut mayası ile uzun süre bekletilerek hazırlanan enfes lezzetli ve besleyici bir ekmekmiş. Kesinlikle favorilerimizden.




Çavdar Ekmeği : Bonelli tarım ilacı ve hormon kullanmadan Van ve Kars yöresinde üretilen çavdardan yaptıkları bu ekmekte doğal ekşi hamur mayası kullanmıştır. Şuna da değinmek isteriz ki ; Bonelli kendi geleneksel doğal ekşi mayalarını üretmektedir. 3 aylık bir çabanın sonunda; doğal teknikle sürekli yaşatabilen ve böylece ekmeklerin geç bayatlamasını sağlayan kendi mayalarını bize sundukları ekmeklerle buluşturmuşlardır.




Tam Buğday Ekmeği: Ekşi mayalı olup uzun süre dinlendirilerek hiçbir katkı maddesi kullanmadan ürettikleri ekmektir ve bir çok vitamin ve posa içerir. En sevdiğimiz de tatlarının yanında bir o kadar sağlıklı oluşları.




Ekmeklerden sonra sıra sandviçlere geldi. Sıradanlığın dışında o kadar farklı, o kadar güzel sandviçler yedik ki tadı damağımızda kaldı desek yeridir. :)




Et sevmeyenlerin bile bu sandviçe bayılacağından emin olduğumuz; Roastbeaf'li Sandviç




Sabah atıştırmalarının vazgeçilmezi ; Labneli, Salamlı Sandviç







Ve bir patlıcan bir sandviçe bu kadar mı yakışır dedirttiren sandviçimiz :)





Bonelli'ye gelip birbirinden lezzetli tatlılardan yemeden gitmek de tabi ki olmazdı.




Bizi bu güzel etkinlikte bir araya getiren Bonelli ailesine ve tabi ki Ankara Etkinlik'e çok teşekkür ederiz. Bir sonraki postta görüşmek üzere :)








2 yorum:

  1. Ne güzel bir yazı olmuş.. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim..
    İnşallah daha pek çok etkinlikte birlikte olalım..
    www.ankaraetkinlik.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederiz, cok mutlu oluruz, gorusmek dilegiyle :)

      Sil