15 Kasım 2015 Pazar

Bir AVM Günlüğü



Herkese yeniden merhaba! BEG'den Ezgi ve Gamze'nin bir alışveriş gününü paylaşacağız bu postta sizinle :) AVM'de tercihimiz Cepa'dan yana oldu. Bunun sebebi ise tabii ki H&M. Yenilenen makyaj bölümünü yakından görmek için burayı ziyaret ettik. Bir diğer güzel yanı ise Kentpark'a oldukça yakın olması. BU iki AVM gerçekten birbirini tamamlıyor. Alışverişten önce gelelim neler giydiğimize.



Gamze ne mi giydi? Geçiş mevsimlerinin vazgeçilmezi olan trençkot tercih eden Gamze, bunun yanında bu sezon olduça hit olan bordo rengi ile sonbahar kombinin tamamladı. Aynı zamanda trençkotlarınızı sade elbiseleriniz ve topuklu ayakkabı ile kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.


Gamze

Gömlek: Oxxo
Pantolon: Mango
Trençkot: Pull&Bear
Çanta: H&M
Ayakkabı: Tommy Hilfiger


Sonbaharın geçiş renklerinden olan toz pembe ile yırtık jeanini kombinleyen Ezgi, siyahın uyumuyla da günlük şıklığını ortaya koymuştur. Deri ceket, sonbahar ve kış mevsiminin serin havasından koruyan, aynı zamanda şık ve tarz bir görüntü veren bir parçadır ve her dolapta olması gereken kilit parçalardan biridir. 



Ezgi

Üst: Terkos Pasajı
Jean: Koton
Ceket: Stradivarius
Çanta: H&M
Ayakkabı: Icon Shoe


Aldığımız kıyafetlere gelecek olursak, bunları bir sonraki postumuzda kombinleyerek sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Fakat şunu söylemeden de geçmek istemiyoruz. Sezon ortasında olduğumuz için mağazalarda pek bir indirime rastlayamadık ne yazık ki.



Alışverişimizin kozmetik kısmını sizin için fotoğrafladık. Gördüğünüz Golden Rose ojeleri Rich Color serisinden 117 ve 146 numara. Bu renkleri sonbahar ve kışa çok yakıştırdık. bakmanızı tavsiye ederiz :) Gamze'nin favorisi olan Loreal Paris'in bu rimellerinden ise Ezgi de kendine edindi. Yorumları için Ezginin Youtube kanalını takipte kalın!! :)


Bu kadar alışverişten sonra ise güzel bir yemeği hak ettiğimizi düşündük ve Kentpark'ta bulunan Mickey's by Las Chias'a oturduk. Buranın hamburgerlerini çok sevmemizin yanı sıra makarnalarını da tatmak istedik. Gamzenin tercihi Alfredo soslu Tavuk Pappardelle'den yana iken Ezgi'nin tercihi ise krema ve fesleğen ile lezzelendirilmiş bir İtalyan klasiği olan dört peynirli tortellini'den yana oldu.
Bizim gibi siz de kalıplaşmış şeylerden uzak kalıp, farklılıklara yönelmeniz dileğiyle.. Bir sonraki postta görüşmek üzere! :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder