22 Kasım 2015 Pazar

Next Level



Herkese merhabalar! Derslerimizden dolayı çok fazla post atamasak da arayı açmamaya özen gösteriyoruz. Bugün de Next Level AVM'de çekimimizi gerçekleştirdik. Siyahın zerafetinden vazgeçemeyenleri postumuzu okumaya davet ediyoruz.. :)






Pastırma sıcaklarının yaşandığı günlerde Kasım ayında etek giyme fırsatı bulan Bilgesu, basic siyah kalem eteğini botuyla giymeyi tercih etmiş ve üzerine yine bir gardırobun vazgeçilmezi olan düz beyaz basic bir bluz tercih etmiş. Bu basicliği ise daha sıra dışı olan desenliği beyaz siyah kimonosuyla hareketlenmiştir. Çanta tercihinde ise yine siyahın asaletinden vazgeçmemiş siyah deri mini bir çanta kullanmıştır.




Bilgesu;
Bluz: Cadde Butik (Ankuva AVM)
Etek: H&M
Çanta: Matraş
Bot: MUDO
Kimono: Crep



Bu postta öncelikle Ezgi'nin kumaş pantolonu ile yaptığı kombini görüyoruz. Ezgi, kumaş pantolonunu düz, çizgili bir gömlekle ve oxford modeli ayakkabıları ile kombinleyerek spor şıklığı yakalamıştır. Size tavsiyesi; düz çizgiler daima daha ince gösterir ve tabii ki siyah. :)





Ezgi;
Gömlek: H&M
Pantolon: Koton
Ayakkabı: Icon Shoe
Çanta: Terkos Pasajı



Gamze, haki yeşili pantolonu ile siyak ışıltılı kazağını kombinledi.Ezgi'nin sporlaştırarak kombinlediği pantolonun, Gamze'de daha şık bir halini görüyoruz. Her tarz kullanılan kumaş pantolonlar Gamze'nin favori parçalarından biri. 





Gamze;
Kazak: H&M
Pantolon: Limon Company
Ayakkabı: Stradivarius
Çanta: H&M



Next Level AVM bizim çok sevdiğimiz ve tercih ettiğimiz bir yer. Nezih ortamı, gürültüden ve kalabalıktan uzak olması bizi kendine çeken özelliklerinden. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz, rahatça sohbet edebileceğiniz en huzurlu AVM diyebiliriz. Peki bu sohbetler nerede mi yapılacak? Gelin, mekanlardan bahsedelim biraz da. Big Chef's, Deligan's, Keifi, Midpoint, MAG Lounge ve daha birçok mekana sahip bir AVM. Şimdiden keyifli gezmeler diliyoruz. Bir sonraki postta görüşmek üzere :)

Not: Ezgi ve Gamze'nin kombin parçaları bir önceki postta bahsettikleri alışveriş gününden:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder